Klicka på logotypen för Microsoft Windows XP för att komma tillbaka till början av den guidade visningen.
 


Fotografi av en man som använder en bärbar dator
 
 

På resande fot och i hela världen

Läs e-post, visa filer och kör program på kontorsdatorn från vilken plats som helst i världen. De avancerade kommunikationsfunktionerna i Windows XP Professional ger dig tillgång till den senaste trådlösa tekniken för mobilt datorarbete.

Använd Fjärrskrivbord för att via Internet visa skärmen på en dator med Windows XP Professional på en annan dator med Windows XP. Detta innebär att du kan "gå till arbetet" från din bärbara dator, din hemdator eller från en kunds kontor på andra sidan jordklotet. Det är nästan som att vara på två ställen samtidigt!

Med de säkra trådlösa anslutningarna i Windows XP kan du kommunicera och samarbeta i realtid, dvs i samma ögonblick som händelserna sker, genom att tala, titta på video och skicka snabbmeddelande. Du behöver inte ödsla tid på att försöka koppla upp dig, utan får automatiskt ett meddelande så snart en annan Windows XP-dator är inom räckhåll.

Windows XP Professional tillåter upp till 10 samtidiga Internet-anslutningar eller andra anslutningar. Med hjälp av nätverksbryggor kan du kommunicera trådlöst, via Ethernet och via hemmets telefonlinje samtidigt.

Med Windows XP Professional är den mobila tekniken problemfri. Du är alltid uppkopplad! Nästa