Klicka på logotypen för Microsoft Windows XP för att komma tillbaka till början av den guidade visningen.
 


Logotypen för Microsoft Windows XP
 
 

Robust, tillförlitligt, kompatibelt

Windows XP Professional sätter en ny standard inom företagsprogram genom att kombinera högklassiga prestanda och tillförlitlighet med en oöverträffad enkelhet. Windows XP Professional, som bygger vidare på Microsofts stabila och beprövade Windows 2000-teknik, innehåller alla funktioner i Microsoft® Windows® XP Home Edition och dessutom nya och förbättrade funktioner som är särskilt utformade för företag och avancerade användare.

Det går snabbare att starta, och programmen fungerar bättre än någonsin.

Du kan se mer av det du arbetar med genom att visa det på flera skärmar. Du kan också visa två olika program samtidigt, på datorer som har ett bildskärmskort med stöd för två bildskärmar.

Tack vare Microsofts ClearType™-teknik är det nu enklare att läsa texten på skärmen, särskilt på bärbara datorer.

Windows XP Professional är redo för världen med stöd för flera språk. Du kan välja mellan 24 språk, vilket är praktiskt om ditt företag har kontor runt om i världen och anställda som använder olika språk men samma datorer.

Har du en bärbar dator? De förbättrade energisparfunktionerna i Windows XP gör att batterierna räcker längre. Du har dessutom större möjlighet att påverka datorns strömförbrukning, både när det gäller bärbara datorer och andra datorer. Nästa